Zoek
Sluit dit zoekvak.

DJ VAN INKEL: “IK BEN DE BESTE!”

In een interview van het Algemeen Dagblad met VeronicaFM-DJ Van Inkel doet de 38-jarige diskjockey enkele gedurfde uitspraken.
Op de vraag wie de beste disk-jockey van Nederland is, antwoord van Inkel: “Dat ben ik! Niemand kan wat ik kan. Als je mij aan het werk ziet, denk je wauw. Doe dat maar eens na en het wordt ook alleen maar beter!”. Alleen voormalig DJ Leo van der Goot was volgens van Inkel beter.

Van Inkel geeft in het interview ook aan dat hij het moeilijk heeft gehad met de verhuizing van zijn ochtendprogramma Rinkeldekinkel op VeronicaFM naar de middag ten gunste van de jonge DJ Robert Jensen. Van Inkel over de verhuizing: “Ik heb me met hand en tand verzet tegen die beslissing. Het is behoorlijk hoog opgelopen. Robert was toch het jongste jongetje uit de klas. Het is hip om je af te zetten tegen de oude garde.
Hij doet het niet verkeerd, hij scoort goed.” Jensen komt binnenkort terug in de ochtend bij VeronicaFM na een rustpauze. Van Inkel over de pauze van Jensen: “Heel vaak trok hij het ’s ochtends niet en nam hij een dagje vrij. Dan werd er een bandje met een ge-dateerde opname opgezet”.

Van Inkel loopt naar de veertig, maar hij vindt het allerminst tijd om een punt achter zijn radiocarriere te zetten. Integendeel, de DJ kijkt na al die jaren nog uit naar een nieuwe werkgever. Zoals inmiddels bekend is geworden heeft hij al gesproken met 538. (AD/HVB)

Gerelateerde berichten