Rob Stenders opvolger Edwin Evers

Rob Stenders gaat samen met medepresentator Fred Siebelink het nieuwe ochtendprogramma op Radio 3FM prestenteren. De twee zullen vanaf 17 april dagelijks tussen 06.00 en 09.00 uur te horen zijn.
De twee worden daarbij geassisteerd door Bart, winnaar van Big Brother. Bart levert elke dag een bijdrage, de ene keer als verslaggever in het veld, de andere keer vanuit de studio.

Stenders presenteert nu nog samen met Siebelink een dagelijkse radioshow tussen 14.00 en 16.00 uur. Het duo volgt Edwin Evers op die naar Radio 538 vertrekt om daar zijn succesvolle ochtendprogramma voort te zetten. Radio 538 trok onlangs ook Jeroen van Inkel aan die van Veronica komt.

De wisselingen in discjockeyland zijn hiermee bijna rond. Nu de VARA de ochtenduren op Radio 3FM gaat vullen, voorheen in handen van de KRO, verschuiven de uitzenduren van de katholieke omroep naar de middag. Volgens een woordvoerster van de KRO is het nog niet bekend welke dj tussen twee en vier gaat aanschuiven. (ANP)