VERONICA-FM VOORPREMIÈRE / DRIVE IN MOVIE EVENT

VERONICA-FM VOORPREMIÈRE “THE CELL” BINNENIN AMSTERDAM ARENA TIJDENS UNIEK DRIVE IN MOVIE EVENT

Op zaterdag 30 september sluit VERONICA FM het Drive In Movie event op een wel heel spectaculaire manier af. De Amsterdam ArenA vormt het prestigieuze decor voor de exclusieve voorpremière van de zinderende thriller “The Cell”, met in de hoofdrol multitalent ‘Jennifer Lopez’. Een enorme filmscherm van bijna 400 m2 groot garandeert actie en ambiance in Europa’s fraaiste theater.

Het gigantische doek is speciaal vervaardigd in opdracht van VERONICA FM en behoort tot de grootste in Europa.

De gelukkige aanwezigen, op het veld van de ArenA is slechts plaats voor 250 auto’s, beluisteren het geluid via een speciale frequentie op de autoradio die aan VERONICA FM is toegewezen door het Commissariaat Voor De Media en de Rijksdienst Voor Radiocommunicatie.

Het veld van de ArenA wordt volledig afgedekt met beschermende platen, zodat de grasmat geen schade ondervindt.

De presentatie van dit bijzondere VERONICA FM-filmevenement is in handen van VERONICA FM-dj’s Superfred en Kas van Iersel.

De vertoning van “The Cell” vormt het laatste Drive In Movie Event van het jaar 2000.

Kaarten zijn uitsluitend te winnen door te luisteren naar VERONICA FM en zijn geheel gratis. Behalve de voorpremière kan het publiek ook genieten van een hapje en een drankje die in de diverse eettentjes verkrijgbaar zijn. Natuurlijk zijn de versnaperingen geheel in de sfeer van de drive-in avond.

VERONICA FM heeft een aantal nieuwe frequenties: Den Bosch (87.9 FM) en Friesland (103.8 FM). Verder is VERONICA FM te ontvangen in Zuid-Holland op FM 103.8; in Amsterdam op FM 103.6; in Midden-Nederland op FM 88.1; in Zuid-Limburg op FM 93.4; in Midden-Zeeland op FM 93.0 en 93.3 en in Den Helder op FM 88.3. Natuurlijk is VERONICA FM ook in geheel Nederland via de kabel in stereo te beluisteren. ( Veronica Persdienst / Bernie Hoevenaars. )