Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veronica geeft jaar lang gratis wonen weg

Patrick Kicken, deejay bij het landelijke radiostation Veronica, en iedere werkdag te horen met zijn programma ‘Kicken Wordt Wakker’ van 05.00-09.00 uur, geeft deze week een jaar lang gratis wonen weg. Luisteraars kunnen zich opgeven op de website van Radio Veronica. Tevens moet men de Patrick Kicken advertentie die deze week in Veronica Magazine zit, zichtbaar op een raam plakken.

Radio Veronica gaat iedere ochtend het land in en beloont iemand die de poster voor zijn raam heeft hangen: de huur of hypotheek van die luisteraar wordt volgende maand door Radio Veronica betaalt. Komende vrijdag wordt uit de vijf dagwinnaars de winnaar getrokken. Veronica zal twaalf maanden achter elkaar de huur/ hypotheek van deze luisteraar betalen. [Radiowereld.NL]