Timur van Radio 3FM naar YorinFM

Radio 3FM dj ‘Timur Perlin’ zal binnenkort terug keren bij het commerciële radiostation Yorin FM waar hij in september vorig jaar vertrok. Timur (28) is momenteel nog vier dagen per week op Radio 3FM te horen in het avond programma ‘Timur tot Tien Uur’ bij de NPS tussen acht en tien uur.

Wie Timur opvolgt bij Radio 3FM is op dit moment nog niet bekend, aldus een persvoorlichter. Wanneer Timur overstapt naar Yorin FM is nog niet officieel bekend gemaakt. Diverse bronnen laten weten dat de nieuwe programmering per 1 juli zal ingaan.

DJ Timur was eerder te horen bij verschillende commerciële omroepen zoals Radio 3FM, YorinFM, Veronica FM, en New Dance Radio. Daarvoor was hij te horen bij Transmedia in Zaltbommel, SRC Culemborg en Amstelveen Lokaal. Timur heeft in het verleden ook al redactionele ervaring opgedaan bij RTL. [Radiowereld.NL]