Ook Marco Borsato op LIVE38 8 december in de Jaarbeurs

Naast Kane, Bløf, K’s Choice, Van Dik Hout én een zeer speciale Mystery Guest, zal ook Marco Borsato op het podium van LIVE38 verschijnen. Dat is vandaag bekend gemaakt in het programma Evers Staat Op op Radio 538. Alle bands zullen circa 45 minuten lang een live optreden.

Radio 538 viert op 8 december haar 8-jarige bestaan met LIVE38 in de Jaarbeurs Utrecht. Dit concert staat in het teken van live optredens door topartiesten met enkele verassende combinaties. De presentatie is in handen van de deejays van Radio 538. Het idee voor LIVE38 is spontaan ontstaan in de populaire ochtendshow “Evers staat op” van Radio 538-deejay Edwin Evers.

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten. Radio 538 zal LIVE38 live uitzenden. Daarnaast maakt TMF opnames van LIVE38 die op 15 december worden uitgezonden. (M)