Zoeken
Sluit dit zoekvak.

3FM nieuws

Gisteren was Wim Rigter samen met Beertje van Beers (Fox8) te zien Waku Waku, hij had uiteindelijk de meeste koala en dus won dit gelegenheidsteam voor het goede doel Het Berenbos.

Het team van Kort en Klijn is volgende week zaterdag te zien in Waku Waku op Nederland 1. Behalve Corne Klijn en Debby Toorenaar van Kort en Klijn bestond het panel uit Annemiek (uit Sam Sam) en Ruud Hermans (discjockey radio 2). Het goede doel van Corne en Debby is in ieder geval Kinderboerderij de Beestenbende in Almere. Wil je weten wie gaat winnen kijk dan aanstaande zaterdag de 20e !!

We kunnen vandaag weer twee 3FM jocks toevoegen aan de lijst die zijn ongenoegen heeft laten merken over het ontslag van Giel Beelen. Sjaak Bral begon er in zijn interviewtje na zijn favovitamine zelf over en stak Giel een hart onder de riem: ‘Je moet eerst door de modder om de zwijnen te kunnen vertrappen’. Wim Rigter, presentator van de Arbeidsvitaminen voegde later nog toe dat ‘Giel per week minimaal 3 redenen geeft om ontslagen te worden en dat ze hem dan om deze reden ontslaan…’
Later belde Dolf Jansen tijdens ‘Leuk is anders’ (vr 12-14) de journalist van de Studio van het gewraakte rubriekje op. Dolf is namelijk toevallig ook gevraagd voor dat rubriekje en wilde voor de zekerheid het interviewtje maar live op de radio doen, zodat iedereen goed kon horen wat ‘ie gezegd had.

In TROUW zegt 3FM zendercoordinator Paul van der Lugt dat het zowel voor Beelen als 3FM vervelend is. ‘Beelen is een zeer talentvolle dj die altijd naar het randje beweegt. De combinatie Beelen-KRO is daarbij niet succesvol geweest. Ik kan begrip opbrengen voor de algemene motivatie van de KRO.
De directe aanleiding vind ik wat mager.’ Over een eventuele transfer naar een ander station zegt hij dat die keus natuurlijk aan Giel zelf is. Roland Snoeijer van Veronica FM:’Wij zullen Beelen niet benaderen. Daar is geen aanleiding nodig. Maar als iemand echt talent heeft, komt hij altijd wel aan de bak.’

Het zijn trouwens niet alleen 3FM jocks, die Giel een hart onder de riem willen steken. Erik de Zwart, directeur van radio 538, heeft zich in zijn vrijdagmiddag top 40 uitzending bijzonder positief uitgelaten over Giel Beelen. Hij is volgens Erik een bijzonder goede dj. Zou Erik op Giel azen, nu Giel werkeloos is? (met dank aan onze 538 reporter).

De steun(zool)acties voor Giel schieten inmiddels als paddestoelen de grond uit. We noemen de volgende:

De 3fm club op het Net ( http://net.clubs.nl/3fm ) is een actie gestart om Giel Beelen terug te krijgen op radio 3fm. “Het was gezellig en elke dag anders”. Meel ze en zij sturen alle reacties door naar 3fm en de KRO. Lezers van hun site worden om de zoveel dagen op de hoogte gehouden van de vorderingen.

En deze: ( www.clubdigitaal.nl/gielhier ) Waar alles nog eens duidelijk op een rijtje staat en je Giel een hart onder de riem kunt steken (of naar Sky Radio kunt wensen).

Natuurlijk is er ook een site in Nederland die het helemaal niet eens is met Giel Beelen op 3FM. Daarom is er ook een anti site gemaakt voor deze persoon

Eindelijk, de langverwachte ontknoping van de zilveren steenbokverkiezing is in het programma van www.ruuddewild.nl bekend gemaakt, Ron Brandsteder heeft hem uiteindelijk gewonnen, en bleek ook een zilveren steenbokwinnaar waardig, ook het aannemen van de zilveren steenbok afgelopen vrijdag vond hij beneden zijn stand.
Men wilde de prijs tijdens de uitzending overhandigen aan deze bruutte persoon. Helaas wilde hij de prijs niet in ontvangst nemen, via de intercom vertelde Ron dat ze ergens anders moesten gaan spelen. Men heeft het beeldje hierna op de inrit van Ron achter gelaten. Maar of Ron Brandsteder er blij mee is, is dus nog niet bekend.

Heeft u ook 3FM nieuws, E-mail de 3FM reporters F.K. en VRR