KOM NAAR DE HOLLAND APRÈS SKI PARTY

De Holland Après Ski Party trekt weer door Tirol. Van 25 februari tot en met 5 maart bezoekt Radio10 met een wervelende show de 8 populairste wintersportplaatsen van Oostenrijk. De show is gratis en je kunt ook nog eens prachtige prijzen winnen!

Onze eigen Tatjana treedt elke dag op tijdens het grootste Après Ski feest aller tijden en Robert Leroy verzorgt de support act! Dus heb je ook zin in een knallend Radio10 feestje, kom dan naar de Radio 10 FM Holland Après Ski Party. De Holland Après Ski Party 2001 wordt gepresenteerd door Maurice Kroon. (M)

zondag 25 februari Fiss
maandag 26 februari Mayrhofen
dinsdag 27 februari St. Johann in Tirol
woensdag 28 februari Westendorf
donderdag 1 maart Ellmau
vrijdag 2 maart Brixen im Thale
zondag 4 maart Gerlos
maandag 5 maart Zell am See