Radio 538 opent discotheek in Huizen

Radio 538 gaat een verregaande samenwerking aan met een nieuwe discotheek in Huizen: 538 I-Dance. Het pand is vanaf de grond af opgebouwd in Radio 538 stijl en uitgerust met de nieuwste technieken op het gebied van licht en geluid. Op vrijdag 30 maart wordt de discotheek officieel geopend door Erik de Zwart. Diverse Radio 538 DJ’s zullen tijdens de opening draaien en er zijn de nodige surprise acts.

De ‘I’ in 538 I-Dance staat voor Internet. Via de site www.538idance.nl worden bezoekers op de hoogte gehouden van de activiteiten in de discotheek. Kort na de opening komen er bovendien internet-terminals in de discotheek zodat men ook tijdens een avondje stappen kan browsen, e-mailen en chatten.

In 538 I-Dance zullen regelmatig Radio 538 gerelateerde activiteiten worden georganiseerd: de eerste is de Nederlandse finale van de Radio 538 Miss Universe verkiezing op zondagmiddag 1 april.

Radio 538 Directeur Erik de Zwart: “Deze discotheek wordt een verlengde van het radiostation. We staan op deze manier weer iets dichterbij onze luisteraars en dat vinden we erg belangrijk.”

538-I Dance
538-I Dance zal elke vrijdag- en zaterdagavond geopend zijn vanaf 21.00 uur en op zondagmiddag vanaf 14.00 uur. De toegang is vanaf 18 jaar en op zondagmiddag vanaf 16 jaar. De nieuwe discotheek is gelegen aan de oude haven in Huizen, direct aan het Gooimeer. Meer informatie is te vinden op www.538idance.nl (538)