Kleurenradio presents Decibel Radio Amsterdam….

Vandaag en woensdag 23 mei tussen 19.00 en 20.30 uur blikt Kleurenradio terug op het eerste jongerenstation van Nederland “Decibel Radio Amsterdam”…geen sentimenteel gedoe…maar gewoon de muziek, de jingles en leuke fragmenten van het voormalige Amsterdamse muziekstation.

Vandaag kun je luisteren naar een uurtje Decibelfragmeneten, afgewisseld met Decibelmuziek. Op 23 mei zal de uitzending vooral gevuld zijn met Decibel muziek. In verband met deze twee Decibeluitzendingen kun je op onze site kijken naar de “Decibel Pages”. Aan de hand van kranten- en tijdschriftenartikelen komt het hele verhaal van Decibel nog eens voorbij. 16 en 23 mei nog eenmaal Decibel.

Kleurenradio, “je wekelijkse portie “funk, soul, disco, r&b en alles wat daarop aansluit”, is iedere woensdag van 19.00 tot 20.30 uur te beluisteren op Radio Phohi, 105,1 FM ether (Gooi en een stukje Eemland). Voor meer informatie, kleurenradio@radiophohi.nl of tijdens de uitzending op 035-5231115 (M)