Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De Jaren ’80 op Radio 10 FM

Van 6 tot en met 10 augustus staat Radio 10 FM in het teken van De Jaren ‘80. Deze week draaien we, 24 uur per dag, alleen de allergrootste hits uit de eighties. Artiesten als Wham!, U2, Madonna, Michael Jackson, Eurythmics, Bruce Springsteen, Simple Minds en The Police zullen veelvuldig voorbij komen. Daarnaast zijn er natuurlijk veel wetenswaardigheden, historische gebeurtenissen en leuke nieuwsfeiten uit de jaren ’80 te horen. Vrijdag 10 augustus draaien we uitsluitend nummer 1 hits uit dat decennium.

Uiteraard worden ook de luisteraars bij de samenstelling van de eighties playlist betrokken. Op de site www.radio10.FM is een jaren ’80 ‘jukebox’ met ruim 500 fragmenten te zien èn te horen. Voor en tijdens de week van De Jaren ‘80 worden de luisteraars opgeroepen om hun favoriete eighties hit door te mailen, faxen of bellen naar Radio 10 FM.

Ze maken daarmee ook nog eens kans om de nieuwe eigenaar te worden van de ultieme jaren ’80 auto: een Porsche 911! De gelukkige winnaar zal vrijdag 10 augustus op de zender bekend gemaakt worden.

Van 1 tot en met 5 augustus zijn de Radio 10 FM Eighties Girls te vinden op populaire stranden als Zandvoort, Scheveningen, Noordwijk en Bergen aan Zee. Van 6 tot en met 10 augustus: De Jaren ‘80 op Radio 10 FM, te ontvangen via 103 FM, in Zuid-Holland via 103.3 FM en in het hele land via de middengolf op AM 675. (M)