Search
Close this search box.

Volumia! reikt hoofdprijs uit van Sky Radio’s ‘Leef een jaar gratis’ actie

Afgelopen zondag heeft Xander de Buisonjé, de zanger van de Nederlandse band Volumia!, de hoofdprijswinnaar van de ‘Leef een jaar lang gratis’ actie van Sky Radio bekend gemaakt.

De winnares, de 24-jarige Petra Koppe uit Leeuwarden, dacht dat zij slechts een VIP-avond bij het concert van Volumia! in Steenwijk had gewonnen. Maar tijdens het concert werd de nietsvermoedende Petra op het podium geroepen, waar Xander haar vertelde dat ze niet alleen een VIP-arrangement gewonnen had, maar tevens de winnares is van de grootste radioprijs ooit.

Petra mag een jaar lang gratis boodschappen doen, gratis bellen, gratis meubilair shoppen, gratis naar de film, gratis vliegen, gratis rijden in haar droomauto, gratis tanken, gratis wonen én krijgt elke week 1000 gulden op haar Rabo InternetSpaarrekening….oftewel ze kan een jaar lang gratis leven.

De spraakmakende ‘Have a nice year’ actie van Sky Radio, die ter ere van het 12,5 jarig jubileum van Sky Radio werd gehouden, is een groot succes geworden. Bij deze prijzenactie, die van 5 tot en met 21 juni gehouden werd, maakten de luisteraars kans op een jaar gratis leven. Nog nooit is er op de Nederlandse radio of op een Nederlandse internetsite zo’n grote prijs weggegeven en gezien de hoeveelheid reacties dachten de luisteraars van Sky Radio daar hetzelfde over. In een periode van twee weken zijn er in totaal circa 90.000 e-mail reacties binnengekomen, 40.000 kaarten, 30.000 telefoontjes en 15.000 sms-berichten, totaal dus circa 175.000 deelnemers!

Aan de luisteraars van Sky Radio en de bezoekers van Sky Radio.nl werd gevraagd waarom juist hij of zij in aanmerking komt voor een jaar lang gratis leven. Een deskundige jury heeft de duizenden creatieve inzendingen beoordeeld en de inzending van Petra Koppe het origineelst bevonden. (M)