Storing op ID&T Radio

Jawel dames en heren, het is weer tijd voor: de Roemruchte Radio Reeks. De twintigdelige reportagereeks over de grootste 20 radiozenders van ons land.

Groot, wat heet groot, want de nummer 17 uit de Top 20 is niet echt een grote te noemen. Of kent u ID&T Radio? Maar daar gaan we nu wat aan doen!

ID&T is een kabelzender met alleen maar dance muziek. Een doelgroepenzender zonder etherfrequentie, dat betekent in Nederland al gauw: sabbelen in de marge. Daarom gaat verslaggever Arjan Snijders van BNN op zoek bij de makers en initiatiefnemers van deze jonge club fanatieke muziekfreaks.

Op een Amsterdams industrieterrein staat een blokkendoos, van buiten grijs maar van binnen flitsend en wemelend met jonge mensen. De Veronica sfeer, maar dan met meer initiatief en daadkracht. ID&T is een succesvol bedrijf, maar ja, radiomaken is ook een vak.

Wil je zelf je mening geven over de radiozenders in Nederland? Stuur dan een mailtje naar storing@bnn.nl Of stem op jouw favoriete radiozender en bepaal mede wie de winnaar wordt van de Roemruchte Radio bokaal.

Aan het eind weer de ongezouten mening van BNN-juryvoorzitter Paul van Liempt.

Volgende week in Storing
Volgende week moet er weer gevoetbald worden op Radio 1, maar over twee weken is Storing er weer en dan dus ook de volgende aflevering in de Roemruchte Radioreeks.

Dan het tegenbeeld van jong, snel en wild. Oud Veronica helden draaien golden oldies en doen alsof zeezenders nog steeds leuk zijn; oftewel Radio 192. Met onder andere Adje Bouman en Tineke de Nooij!

Roemruchte Radio Reeks.
Luister en lees ook de vorige afleveringen na inclusief een uitgebreide reportage op Radio.nl [M]