538 Report

Na een korte vakantie hebben de 538 Reporters Cees en Robin op volle kracht het laatste nieuws over cabrioradio 538 voor je op een rijtje gezet.

>> Primeur nieuwe Bon Jovi single bij Evers
Vanochtend heeft Radio 538 de primeur van de nieuwe single van Bon Jovi. De single “Every Day” is om ongeveer 7.50 uur voor het eerst exclusief te beluisteren bij Edwin Evers op Radio 538 (En daarmee blijkt maar weer dat ook 538 wel eens de eerste is).

De nieuwe single “Every Day” wordt door fans over de hele wereld met spanning tegemoet gezien.

Aanstaande maandag is het nummer wereldwijd voor het eerst te horen. Voor Nederland heeft Radio 538 de primeur. Om uitlekken en plaatsing op internet te voorkomen, wordt de single van Bon Jovi in een kluis bewaard bij de platenmaatschappij. DJ Edwin Evers krijgt de zwaarbewaakte single tussen 7 en 8 uur in de ochtend in de studio en draait de plaat dan in zijn programma “Evers Staat Op”.

>> Radio538.nl wederom uitgebreid
Een paar weken geleden ging de nieuwe Evers site al on-line, nu zijn ook de sites van de programma’s van Barry Paf en Dennis Verheugd on-line. Op deze sites lees je alles over de inhoud van beide programma’s en natuurlijk een hoop andere leuke wetenswaardigheden rondom Dennis en Barry. Beide sites zijn te bereiken via Radio538.nl en kijk dan bij programma’s. Overigens zijn een aantal bekende items van 538 nu ook tebereiken via het menu aan de linkerzijde van de site.

>> Programmering Update & Kort 538 Nieuws
Afgelopen week hadden Tim Klijn en Jeroen van Inkel een paar daagjes vrij. Niels Hoogland en Dennis Ruyer vervingen hen.

Rick van Velthuysen zou ook vakantie hebben, alleen waren zijn vrije dagen op. Rick besloot daarop om toch op vakantie te gaan. De directie van 538 nam daarom passende maatregelen. Bij aankomst in Spanje wachtte Rick een pakketje op met de benodigde uitzendapparatuur. Het gevolg was dat Rick zijn programma vanaf de Costa Blanca presenteerde, terwijl Jan en Kymberly gewoon in de studio in Hilversum zaten.

Vanaf maandag 5 augustus hebben Evers & co vakantie. Gordon vervangt hem drie weken lang met het programma ‘Evers Staat Op met Gordon’. Dat zal Gordon weer flink tegenvallen om elke dag om 5 uur op te moeten staan…

Zaterdagavond hoor je vanaf 20 uur bij Wessel in Dance Department “Release Yourself”, een 4 uur durende set van Rocher Sanchez live vanuit Club Risk.

Bij de laatste meting van Intomart blijkt dat Radio 538 de magische grens van 10% marktaandeel heeft bereikt. En daarmee stijgt het aantal luisteraars van 538 nog steeds. Inmiddels trekt het station 3,1 miljoen verschillende luisteraars per week.

Nog tot en met woensdag in 538 Magazine: Robbie Williams, Vanessa Carlton en Daniel Beddingfield. Klik ’t en lees ’t op Radio538.nl.

De Fansite van Jeroen van Inkel, Rinkledekinkel.com, vierde onlangs haar 1 jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan is een exclusief interview met Jeroen te bekijken op de site.

Op Radio538.nl maak je nu kans op een reis naar de Axe Longer Lasting Party op Ibiza.

Johan Vlemmix vertekt op 10 augustus om 18.45 te voet naar Rome. Dit naar aanleiding van de weddenschap met Rick van Velthuysen, die hij verloren heeft. Kijk voor meer info Voetreisnaarrome.nl. De opbrengsten van deze actie gaatnaar Warchild. Overigens zullen de verrichtingen van Johan te volgen zijn op 538.

>> Zomerhits Top 100
Gisteren kon je op 538 luisteren naar de einige echte Zomerhits Top 100. Dit was de top 3:
1 (1) DJ Jazzy Jazz & Fresh Prince – Summertime
2 (17) Miranda – Vamos a la playa
3 (2) Jennifer Lopez – Let’s get loud

De hele lijst is na te lezen op Radio538.nl.

>> Superprijs
Donderdagmiddag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize kans op een reis naar San Fransico. Je ontdekt het nachleven, maakt een romantische cruise, bezoekt Alcatraz en neemt een kijkje op de diverse filmlocaties van 40 days en 40 nights.

>> De Schijven
Alarmschijf: Di-Rect – Free (nummer 18 in de Top 40)
Dancesmash: DJ Marc Aurel – I’m Running
Meer informatie over de schijven vind je op Radio538.nl.

>> De Wanadoo Top 40
Zoals elke week weer een overzicht van de bovenste regionen van de Top 40. Dit was de top 3 van afgelopen vrijdag:
1 (7) Tiziano Ferro – Perdono (ex-alarmschijf)
2 (1) Shakira – Underneath your clothes (ex-alarmschijf)
3 (2) Elvis vs. JXL – A little less conversation

De Klapperrr van de week: Dat is de alarmschijf van deze week. Di-Rect kwam met Free nieuw binnen op nummer 18.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama