Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 weekend report

Wat laten dan dat je van ons gewend bent het 538 weekend report aangeboden door radio.nl.

>> Vanavond bij Niels Hoogland
Soapster Edgar Wurfbain kennen we van Onderweg naar Morgen, Goudkust en GTST en gaat een rol spelen in de nieuwe serie van Costa! Daarin is hij een sensuele nieuwe propper, waar uiteraard alle vrouwen voor vallen. Een druk mannetje dus, maar voor Niels Hoogland wilde hij graag een avond vrijhouden. Vrijdag 27 september is hij tussen 18.00 en 21.00 uur te gast in de 538 Studio en gaat hij chatten in de VIP-Chat op radio538.nl!

>> David Charvet te gast bij Gordon!
Deze zaterdag is David Charvet weer te gast bij Gordon! Natuurlijk kun je zondag weer luisteren naar een nieuwe Goed Nieuws Show!

>> Van Diepens Dance Department
Zaterdagavond wil je radio weer op Dance Department, want Wessel heeft DJ Cross over de vloer, uit Engeland komt female-DJ Lottie en je hoort een uur met het beste van 7,5 jaar Chemistry. Exclusief, zaterdag vanaf acht uur bij Wessel in Van Diepens Dance Department.

>> Superprijs!
Na de beroemde tv-serie is het nu tijd voor een eigenzinnige, eigentijdse en voorla heeeeeeel gezellige film. Paul de Leeuw en Loes Luca in ‘Ja Zuster Nee Zuster’, vanaf donderdag in de bioscoop. Reden genoeg voor radio 538 om jou een reisje aan te bieden naar de fijne, hippe Franse Kust! Met 538 Superprijs Airlines vlieg je naar de mondaine badplaats Biarritz voor een heerlijke, luxe week zon, zee en strand!

>> Rick Van Velthuysen op Deventerfm
Rick van Velthhuysen was donderdag middag te horen op de lokale omroep DeventerFM. Hier nam hij het programma over van Frank Kiezebrink die nu bij 538 zit. Voor een aircheck chek Matijn.nl

>> Zondagavond in Juize
Je maakt zondag tussen 20 en 22u bij Niels kans op een meet & greet met Ja Rule en op kaarten voor het uitverkochte concert op 6 okt in Heineken Music Hall Amsterdam met special guest: Ashanti

>> LIVE38 Update
Vanaf vanochtend 09.00 uur kan je bellen met 0909-1000538 voor je kaartjes voor live38!

>> Winnen op Radio538.nl
Maak kans op een van de 3 military missions met de landmacht op Radio538.nl

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama