Edwin Evers verlengt contract tot en met 2016 bij Radio 538

Radio 538 deejay Edwin Evers maakte donderdagavond in RTL Late Night bekend dat hij zijn contract heeft verlengd tot en met 2016. Tegenover Humberto Tan vertelt Evers, tevens zanger en drummer van de Edwin Evers Band: “Ik heb het hartstikke naar mijn zin, ik vind het superleuk.”

“Elke keer als ik hier ben, vraag je: ‘Ga je nog lang door?’ Nou, ik ga nog lang door. Ik heb gisteren mijn contract verlengd, dat is het nieuws. Ik ga door tot 2015-2016, dus dat is nog drie jaar vroeg opstaan. Ik heb het hartstikke naar mijn zin“,

Evers Staat Op
Sidekicks Niels en Rick en nieuwslezer Henk blijven in dienst van Edwin Evers.

Edwin Evers, de bekendste radio-deejay van Nederland, is van maandag tot en met zaterdag te horen bij Radio 538 in het radioprogramma ‘Evers Staat Op’ samen met Niels van Baarlen, Rick Romijn en nieuwslezer Henk Blok. Evers is sinds 2000 actief voor 538. Daarvoor was hij op de publieke zender Radio 3 te horen. [Radiowereld.NL]