LP Top 50 Allertijden terug op Radio 192

In de laatste week van augustus gaat Radio 192 –het oldies station van Nederland- de LP Top 50 Allertijden uitzenden.

Deze lijst van de 50 meest populaire albums wordt door de luisteraars van Radio 192 zelf samengesteld. Via de website van 192 kunnen bezoekers tot 18 augustus een top 5 opgeven of een keuze maken uit de lijst van 600 titels die op de website vermeld staat.

Vanaf zondag 24 augustus tot en met vrijdag 29 augustus wordt de LP Top 50 Allertijden iedere avond vanaf 21.00 uur op Radio 192 uitgezonden. Van ieder album zullen Sieb Kroeske, Marcel Bouman, Rob van Wezel een of meerdere tracks draaien en op de laatste dag wordt de nummer 1 uitgezonden.

De LP Top 50 Allertijden werd voor het eerst uitgezonden bij de zeezender Veronica in 1973 en 1974 in de avonduren en werd toen gepresenteerd door Sieb Kroeske in het avondprogramma van Tineke en ook toen samengesteld door de luisteraars van de zeezender. [Radio.nl]