Actie bij Radio Veronica

De Utrechtse programmaraad heeft onlangs besloten om Radio Veronica per 29 oktober 2003 van de kabel af te halen in de gemeente Utrecht. Radio Veronica wil daarom snel actie ondernemen om op de kabel in de gemeente Utrecht te blijven.

Dit gebeurt onder andere via de promotieteams van Radio Veronica. Op de website van het station kunnen bezoekers binnekort de actie steunen door hun handtekening te plaatsen. Deze worden in oktober aan de Utrechtse programmaraad aangeboden.

Directeur Radio Veronica Robert Herder:” We zijn teleurgesteld dat de Utrechtse programmaraad tot de beslissing is gekomen om Radio Veronica van de kabel in de gemeente Utrecht te halen. Radio Veronica is op dit moment het snelstgroeiende radiostation van Nederland. Voor inwoners van de gemeente Utrecht ontstaat nu de vreemde situatie dat ze wel via de ether naar Radio Veronica kunnen luisteren, maar niet meer thuis via de kabel”. [Radio.nl]