Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wessel van Diepen ontvangt Award

Wessel van Diepen heeft afgelopen maandag van Prof. Dr. Hugo Heymans, hoofd van het Emma Kinderziekenhuis AMC, een Emma Award ontvangen. Deze Award is uitgereikt aan het Radio 538 danceprogramma ‘Dance Department’ (elke zaterdagavond van 20.00 tot 24.00 uur) naar aanleiding van de schenking aan het Emma Kinderziekenhuis.

World DJ Day is een liefdadigheidsevenement waar Nederlandse DJ’s worden gevraagd hun gages te doneren aan goede doelen die kinderen helpen. Deejays die hebben meegedaan aan World DJ Day zijn onder andere Tiësto, DJ Remy, Dimitri, Dana, en vele anderen. De veilingopbrengst van World DJ Day is naar Stichting Kind en Danstherapie gegaan, die danstherapie voor getraumatiseerde kinderen in asielzoekerscentra verzorgt.

Radio 538 DJ en ambassadeur van World DJ Day Wessel van Diepen: ‘We zijn erg blij met de Emma Award, maar het allerbelangrijkste is dat de kinderen in het Emma Kinderziekenhuis met deze bijdrage een aangenamer verblijf hebben in het ziekenhuis. ‘ [Radio.nl]