Laatste uitzending Dennis Ruyer in de middag

Vandaag heeft Radio 538 DJ Dennis Ruyer zijn laatste uitzending in de middag. Sinds november nam hij de show over van Jeroen van Inkel die om verschillende redenen zijn werkzaamheden bij Radio 538 niet kon voortzetten.

Onder de titel ‘Je vrienden in de middag’ presenteerden Dennis Ruyer en Jelte van der Goot het afgelopen half jaar de middagshow op Radio 538. Met onderdelen als ‘het roddelrad’, ‘de reactietelefoon’, ‘de liefdesflits in de spits’, ‘dokter bibber’s mediquiz’, ‘google je collega’ en natuurlijk de hilarische ‘gezellige berichten top 3’ nemen zij afscheid van de middag. En dat hebben ze zeker niet onverdienstelijk gedaan. Het marktaandeel van Radio 538 is de laatste maanden gestegen van 9.7% (tussen 17:00 en 19:00 uur ma-vr) tot 10.9% in de laatste meetperiode hetgeen een stijging van ruim 12% inhoudt.
 
Dennis Ruyer gaat nu van een welverdiende vakantie genieten en zal de komende maand niet op Radio 538 te horen zijn. Daarna zal hij 2 weken Evers Staat Op voor zijn rekening nemen, Lindo Duvall zal Dennis de komende maand in Greatest Hits vervangen. Martijn Kolkman en Menno de Boer zullen de nacht voor Lindo voor hun rekening nemen. Overigens vervangt Rick van Velthuysen komende dinsdag en woensdag Edwin Evers.

‘Je vrienden in de Middag’ nog 1 keer op 538 vanmiddag tussen 16.00 en 19.00 uur. (C.v.K)