Zoek
Sluit dit zoekvak.

ID&T Radio live op Decibel outdoor

Op zaterdag 28 augustus zullen meer dan 60 nationale en internationale artiesten uit voornamelijk het stevigere genre afreizen richting Rotterdam waar Decibel Outdoor plaats vindt op recreatiegebied Binnenmaas.

Het jaarlijkse festival is dit jaar een stuk groter van opzet. Het festival terrein, dat plaats biedt aan zo’n 20.000 bezoekers herbergt 7 areas. Na een zomer lang dagfestivals zal het nu in de nachtelijke uren plaats vinden. Decibel Outdoor staat, net als de omgeving van Rotterdam, in het teken staan van industrie en havens.

ID&T Radio zal ook dit evenement zaterdag live uitzenden. Van 22:00 uur tot 05:00 uur kunnen luisteraars genieten van diverse live-sets van o.a. Rank1, Don Diablo, Dana en Darkraver. Deze hele week zullen er in de programma’s van Erik de Koning, Edit den Doosch en Eric van Kleef kaartjes worden weggeven. [Radiowereld.NL]