Guns N’ Roses bij Veronica op nummer 1

Net als vorig jaar staat Guns N’ Roses weer op nummer 1 in de ‘Veronica Top 1000 Allertijden’ met het nummer ‘November Rain’. Volgens Veronica hebben meer dan 250.000 mensen gestemd tussen 29 oktober en 10 december op de ‘Veronica Top 1000 Allertijden’.

De lijst wordt uitgezonden van 20 december (12.00 uur) tot en met 26 december. Het deel van de lijst dat overdag wordt uitgezonden wordt ’s nachts herhaald. De top 10 van de ‘Veronica Top 1000 Allertijden’ ziet er als volgt uit:

 1. Guns N’ Roses – November Rain
 2. Queen – Bohemian Rhapsody
 3. Eagles – Hotel California
 4. Phil Collins – In The Air Tonight
 5. Led Zeppelin – Stairway To Heaven
 6. Meat Loaf  – Paradise By The Dashboard Light
 7. Metallica – Nothing Else Matters
 8. Pink Floyd – Another Brick In The Wall
 9. U2- With Or Without You
10. Supertramp – School

Station Manager Uunco Cerfontaine: “De Top 1000 Allertijden omvat ook dit jaar weer echt het beste van wat 40 jaar popgeschiedenis te bieden heeft. Ik ben trots op de keuze van onze luisteraars uit de muziek van de 60’s tot de recente klassiekers van het nieuwe millennium.”

Eindredacteur ‘Veronica Top 1000 Allertijden’ Johan van Slooten: “De Top 1000 Allertijden van 2004 is weer een behoorlijk afwisselende lijst geworden, die de brede smaak van de Veronica-luisteraars prima weergeeft. Wat ook opvalt is de onaantastbare status van de nummer 1, November Rain van Guns N’ Roses. Vorig jaar won die plaat maar nét van Bohemian Rhapsody, nu is hij veruit de populairste plaat in de Top 1000.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten