Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 538 mediapartner van de KNVB

Radio 538 wordt mediapartner van de KNVB, en heeft daarvoor een samenwerkingscontract gesloten met de voetbalbond tot 1 juli 2007. Door de samenwerking kan Radio 538 de komende jaren speciale kaartenacties houden voor Radio 538-luisteraars.

De toegangskaarten voor de uitwedstrijden van Oranje worden in het radioprogramma van Edwin Evers ‘Evers Staat Op’ weggeven. Voor de thuiswedstrijden worden in ieder programma op Radio 538 kaarten verloot.

Nederland-Armenië
Van zondag 27 maart tot en met woensdag 30 maart geeft Radio 538 de laatste kaarten weg voor de inmiddels uitverkochte WK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Armenië op woensdag 30 maart.

Edwin Evers: ‘Evers Staat Op besteedt heel regelmatig aandacht aan voetbal. Met deze overeenkomst gaan we dat nog verder uitbreiden, zeker de komende tijd richting het wereldkampioenschap in 2006 in Duitsland.’ [Radiowereld.NL]