Reality-show over zusjes Williams

De Amerikaanse televisiezender ABC Family gaat een reality-programma maken met de tenniszusjes Venus en Serena Williams in de hoofdrol. Dat hebben de zender en de familie Williams bekendgemaakt. 

Zes afleveringen lang worden de zusjes, die samen elf grand slam-titels wonnen en nu vierde (Serena) en negende (Venus) op de wereldranglijst staan, gevolgd tijdens trainingen, wedstrijden en bij hun leven naast de tennisbaan. Serena Williams zegt dat zij en haar zus blij zijn met de kans om zich op televisie te laten zien. Serena, de jongste van de twee, hield zich de afgelopen jaren naast het tennis onder meer bezig met acteren en het ontwerpen van kleding. De serie over de Williams-zusjes is vanaf juli op de Amerikaanse kabel te zien.

Venus houdt vooralsnog haar mond stijf dicht over de inhoud van de uitzendingen, Serena is een en al spraakzaamheid. “Het zal gaan over de gezusters Williams, twee fantastische wereldkampioenes die een heel interessant leven leiden, ook naast de tennisbaan. Ik ben een modeontwerpster, Venus is binnenhuisarchitecte”, zei de jongste Williams. Ze omschreef haar familie uit Florida, die ook een rol gaat spelen in het programma, als “lijp” bij gebrek aan een beter woord. “Ik denk dat iedereen zal concluderen dat we echt een beetje gek zijn; nooit serieus, altijd lachen en gein trappen.” [Telegraaf/Radio.NL]