Radiostrijd in Triviant: 538 tegen Veronica

Het televisieprogramma Triviant zal vanavond (dinsdag) gedomineerd gaan worden door radio. Vier bekende deejays van de Nederlandse radio mogen hun kennis gaan testen in het populaire spelletje Triviant.

“Plaatjes vullen de gaatjes tussen hun talrijke praatjes” Op de radio voelen ze zich als een vis in het water, maar wie van de vier radiodeejays heeft vanavond de meeste babbels? Niels Hoogland en Froukje de Both van Radio 538 spelen tegen Patrick Kicken en Kas van Iersel van Radio Veronica.

Niels Hoogland was tot voorkort bijna elke avond te horen op Radio 538. Een paar weken geleden besloot Niels om zijn werkzaamheden voor Radio 538 af te bouwen en zich te gaan richten op Juize.FM. Geheel afscheid heeft Niels niet genomen van 538, want elke vrijdag en zondagavond is hij nog gewoon te horen op het station.

Op vrijdagavond presenteert Niels namelijk samen met Froukje de Both het programma “Niels & Froukje” waarin het weekend wordt afgetrapt. Froukje staat tegenwoordig op zondagochtend vroeg op, want sinds kort presenteert zij op 538 het zondagochtendprogramma “D’r uit”.

Kas van Iersel is elke werkdag tijdens de lunch te horen op Radio Veronica met zijn programma “Goed bij Kas”. Daarnaast is hij elke zondagavond te horen met “Het beste uit de Top 1000 Allertijden”.

Patrick Kicken is een echt weekenddier op Veronica. Elke vrijdagavond staat hij namelijk lijnrecht tegenover Niels en Froukje met zijn programma “Kicken & Co”. Op zaterdag- en zondagmiddag presenteert hij “Keihard Kicken”.

Tros Triviant wordt uitgezonden om 21.05 uur op Nederland 1. De presentatie is in handen van Mireille Bekooij. [R.S./Radio.NL]