Deejay’s Slam FM krijgen sportwagens

Het landelijke commerciële radiostation Slam FM moet binnenkort waarschijnlijk twee sportwagens weggeven omdat de luistercijfers in de ochtend sinds de start van Slam FM in januari van dit jaar blijven stijgen. Deze keer niet aan luisteraars, maar aan twee deejay’s van het radiostation zelf.

Rob Spijker en Alex Oosterveen van Slam FM’s ochtendshow ‘Spijker is Wakker’ hebben de directie alvast herinnerd aan een oude belofte. Beide deejay’s verwachten nog dit jaar ieder een Porsche in ontvangst te mogen nemen. Het marktaandeel van Slam FM is in de afgelopen maanden meer dan verdrievoudigd. Volgens de laatste luistercijfers steeg het marktaandeel in de doelgroep van 15 tot 25 jaar met ruim 20 procent. 556.000 luisteraars stemmen wekelijks af op Slam FM.

“De stijging in onze luistercijfers is echt spectaculair, ik ben er heel blij mee”, aldus Rob Spijker. “De directie heeft Alex en mij een Porsche beloofd, als wij 2 procent van de radioluisteraars van 10 jaar en ouder bereiken. Ik verwacht dat we dat nog dit jaar gaan halen”. [Radiowereld.NL]