Ruud de Wild voert actie voor oneMen

Radio 538 deejay Ruud de Wild voert deze week actie voor ‘oneMen’ in zijn dagelijkse radioprogramma ‘Ruuddewild.nl’, onder het thema ‘one week for oneMen’. Tot en met donderdag (13 oktober) van 16.00-19.00 uur wil Ruud zijn luisteraars bekend en enthousiast maken voor het werk van de pioniers van oneMen.

De pioniers zijn gedreven om een verschil te maken in de wereld. Vaak doen zij dat alleen of met een kleine groep. Ruud staat achter deze gedachte en wil door middel van interviews met oneMen vrijwilligers aan iedereen laten weten dat ‘jij en ik’ hier in Nederland ook een verschil kunnen maken. Ook interviewt Ruud de bekendste pionier van oneMen: Tom Kamara. Hij is pionier voor persvrijheid in Liberia. Ruud de Wild is al vanaf september 2004 ambassadeur van oneMen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten