Zoek
Sluit dit zoekvak.

TMG: overname Sky Radio in april afgerond

De Telegraaf Media Groep (TMG) verwacht dat de overname van Sky Radio in april van dit jaar kan worden afgerond, aldus woordvoerder Hans Elekan woensdag tegen Dow Jones Nieuwsdienst. “Er lopen nu twee trajecten: toestemming van het Commissariaat voor de Media in zowel Nederland als Duitsland. In Nederland geeft het commissariaat achteraf toestemming; in Duitsland vooraf. Naar verwachting is de zaak in april rond”, aldus Elekan.

In het bestuur van Sky Radio gaat er niets veranderen. Ook ziet TMG geen reden om Classic FM of Sky Radio Hessen van de hand te doen. Woensdag werd bekend dat TMG een belang van 30 procent neemt in Sky Radio Limited, het concern waar Sky Radio Nederland, Radio Veronica, Classic FM en Sky Radio Hessen onder vallen. De andere 70 procent komt in handen van investeringsmaatschappij ING Corporate Investments. [DFT/JS/Radio.NL]