Search
Close this search box.

Talpa Radio gestart met RadioDigitaal [Update]

Talpa Radio is dinsdagmiddag (25 april) om 17.30 uur gestart met RadioDigitaal.nl. Het digitale platform is bestemd voor iedereen die op zijn werk of thuis via de computer naar muziek wil luisteren. Momenteel worden acht verschillende muziekzenders geïntroduceerd die 24 uur per dag muziek uit diverse stromingen laten horen, maar binnenkort zal dit aantal uitgebreid gaan worden.

Na toespraken van onder andere Ronald Goes (Ceo Talpa Media) en John de Mol (Oprichter van Talpa) opende Minister-president Balkenende om 17.30 uur het platform RadioDigitaal. En door deze opening keren er weer een aantal oude namen terug op de radio, zoals JFK, Power FM en Love Radio.

Radio Digitaal heeft acht verschillende muziekzenders, dit zijn: Flashback Radio (hits uit de jaren ‘80), Hits4Kids (Hits voor kinderen), PowerFM (Classic Rock), Love Radio (love songs en softpop), JFK – Jazzy Funky Kool (Smooth Jazz en soul) Real Rock Radio (Non-stop rockhits), 24/7 Dance (non-stop de beste dance hits) De Nonstop 40 (De hele Top 40 non-stop).

“Met Radio 538 hebben we al een toppositie en met deze acht nieuwe stations hebben we online die ambitie ook. De continue interactie met luisteraars blijft centraal staan, en juist via internet kun je makkelijk veel meer combineren. Denk daarbij aan samenwerkingen met events, bladen, merchandise en games,” aldus Jan Willem Brüggenwirth. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten