Met Radio 10 Gold naar de Stones

De Stones komen naar Nederland. Aanstaande maandag (31 juli) zal deze Britse rockband voor een bomvolle Arena in Amsterdam staan. Radio 10 Gold geeft haar luisteraars kans om hierbij te zijn, want nog tot en met maandag zal de gouwe ouwe zender kaartjes gaan weggeven voor dit concert.

Om kans te maken op de kaartjes dienen luisteraars van Radio 10 Gold zich op te geven. Meer info hierover is hier te vinden. Vervolgens dienen luisteraars in de gaten te houden wat de laatste plaat van de Rolling Stones is, die Radio 10 Gold gedraaid heeft, want alleen het juiste antwoord hierop geeft kans op de kaartjes.

Het concert van de Rolling Stones maakt deel uit van hun nieuwe ‘A Bigger bang’ tournee. Deze begon in augustus vorig jaar met een spectaculair optreden in het Fenway Park Stadium in Boston (VS). Naast werk van hun laatste album spelen de Stones uiteraard ook hun tijdloze klassiekers. [RS/Radio.NL]