Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwslezer Henk Blok terug op de radio; invaller bij Radio 10

Nieuwslezer Henk Blok is alweer op de radio te horen. Enkele weken na zijn vertrek bij Radio Veronica is hij als invaller te horen op Radio 10. Donderdag en vrijdag vervangt Blok tijdens de ochtendshow met Gerard Ekdom Evelien de Bruijn, die van een lang weekend geniet.

Foto: video still stream

Vorige week werd bekend dat Blok na amper een jaar alweer vertrokken was bij Radio Veronica. Door veranderingen in de programmering was er geen ruimte meer ‘voor zijn gewenste rol als nieuwsman’. Blok las het nieuws tijdens de middagshow met Tim Klijn. In de nieuwe middagshow met Marisa Heutink staat muziek meer centraal.

Een woordvoerster van Talpa liet aan RadioWereld.NL weten met Blok in gesprek te blijven ‘om te kijken naar een andere plek binnen de radiozenders van Talpa Network.’ [RadioWereld.NL]