Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Arlo van Sluis definitief weg bij Veronica

Arlo van Sluis zal Radio Veronica nu definitief verlaten. Het contract van Arlo loopt per 1 september 2006 af. Vanwege het drukke werkschema van Arlo met werkzaamheden voor onder andere Big Brother, waarvoor hij voice-over is, is besloten om het contract niet te verlengen met Radio Veronica.

De radiocarrière van Arlo begint in 1993. Dat jaar begint hij bij Radio 538. Vele programma’s presenteerde hij voor dat station, maar het hoogtepunt was een dagelijkse middagshow tussen 12 en 14 uur. In 2000 maakt hij de overstap naar Noordzee FM om daar elke dag tussen 10 en 13 uur een programma te maken. Op 1 april 2004 stapt hij op bij het station, maar een ander station heeft hij dan nog niet.

In juli 2004 vindt hij wel een station, want dan komt er een aanbieding van Radio Veronica. Daar valt hij eerst een paar keer in, maar daarna krijgt hij een vaste plek. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten