Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Robin Velderman naar Dolfijn FM

Radio deejay Robin Velderman wordt de nieuwe middagjock op het radiostation ‘Dolfijn FM’, de marktleider van de Nederlandse Antillen. Hij volgt daar Sem Chouika op tussen 15.00 en 18.00 uur. Velderman was tot en met maart van dit jaar nog werkzaam bij Slam FM waar hij sinds de start van het station te horen was, maar door een format verandering moest hij stoppen.

De 24 jarige deejay begon in 1997 bij Stadsradio Deventer FM. Liep stage bij Radio Oost tijdens zijn studie radiojournalistiek in Zwolle. Daarna ging hij naar BNN. Later werd hij ook ‘Eindredacteur Radio’ bij persbureau Novum. Velderman was voor het eerst op de landelijke radio te horen in juni 2002 bij Radio 538. Daar volgde hij ook de 538 DJ-opleiding. Van april 2003 tot juni 2004 was hij Yorin FM te horen waar hij verschillende radioprogramma’s maakte in de avond en nacht en ook in het weekend. Daarna volgde Slam FM. [Radiowereld.NL]