Voetpuntenpodcast

Vandaag in de podcastrubriek van Radio.NL een nieuwe podcast met daarin de voetpunten van het nieuws. Iedere maand raken er tussen de hoofdpunten van het nieuws een heel aantal berichten vertrappeld. Ze zijn niet groot, heet of belangrijk genoeg voor een aparte podcast, of juist te lang voor een dag- of maandoverzicht. Vanaf nu gaan we proberen om een paar van die voetpunten van het nieuws een herkansing te geven.

In tekstvorm heb je niet veel aan deze fragmenten, dus is er geen begeleidend artikel bij deze podcast. Voeg gewoon radio.nl/podcast toe aan je podcastprogramma, of download de podcast handmatig hier.

Vandaag het bewijs dat 3FM een topzender is, maar dat de deejays er niet kunnen rijden. En we zeggen: Good Bye Kas. Verder laten we zien dat 100%NL zo een schlagerzender had kunnen zijn. En tot slot het gesprek dat MiddenInDeNachtRick van Velthuysen had met PvdA Europarlementarier Edith Mastenbroek.

Maar als eerst de vete tussen Ruud de Wild en Evert Santegoeds. Allemaal heel leuk om mekaar een beetje op afstand te plagen, maar hoe gaat dat als je ineens in een programma zit?

PS: Naast de ‘gewone’ Radio.NL podcasts met columns, achtergronden, maandoverzichten en meer, kun je tegenwoordig ook een dagelijkse portie medianieuws in audio krijgen. Voeg Radio.NL/dagoverzicht.xml toe aan jet podcastprogramma en je wordt iedere dag in een minuut of drie á vier helemaal bijgepraat. [JN/Radio.NL]