Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Luisteraars Arrow kiezen beste artiest

Luisteraars van het landelijke radiostation Arrow hebben de afgelopen maand de beste gitarist, zanger, zangeres, bassist en drummer uit de geschiedenis van de rockmuziek gekozen. De meeste stemmen waren voor de beste gitaarlegende. Jimi Hendrix werd gekozen tot de beste gitarist aller tijden. De beste zanger is Robert Plant van Led Zeppelin en de beste zangeres is Heart zangeres Ann Wilson.

Als beste bassist kwam Roger Waters van Pink Floyd uit de bus. Led Zeppelin’s John Bonham eindigt als beste drummer. De verkiezing van de beste rock artiesten is de afsluiting van Arrow Rocktober. Gedurende de maand oktober zond het radiostation onder andere de ‘Arrow Rock 500’ uit en de Album Top 100’s van zowel de 70’s, 80’s als 90’s en de Symfo 25 en een Blues 50. [Radiowereld.NL]