Zoek
Sluit dit zoekvak.

Queen voert Veronica’s Top 1000 Allertijden aan

‘Bohemian Rhapsody’ van Queen bezet net als vorig jaar de eerste plek in Veronica’s ‘Top 1000 Allertijden’. Ruim 36.000 luisteraars hebben volgens het station via sms, telefoon en internet hun stem tot een uur voor de ontknoping uitgebracht op de bovenste drie platen. Queen bleef nummer 2 Metallica met ‘One’ en nummer 3 Guns N’ Roses met ‘November rain’ voor. Deejay Patrick Kicken had zaterdagavond (9 december) de eer om de top 3 te mogen bekendmaken.

De volgorde van de overige platen in de Top 1000 was al op 23 november bekendgemaakt. Ook voor de samenstelling daarvan waren de luisteraars van Radio Veronica verantwoordelijk. Ze konden hun stem uitbrengen op hun favoriete nummers. De Top 1000 was van zondag 3 december t/m zaterdag 9 december op Radio Veronica te beluisteren.

Op zondag (10 december) bleef Radio Veronica nog volop in het teken staan van de vierde editie van Top 1000 Allertijden tijdens de ‘Afterparty’. De gehele dag kwam er muziek uit deze lijst voorbij. [RvB/Radio.NL]