Decibel jock Ferry van der Heijden nieuw bij Caz

Ferry van der Heijden (bijna 27) is sinds afgelopen weekend elke zaterdag en zondag op de landelijke zender Caz te horen tussen 8.00 en 12.00 uur. Hij blijft daarnaast zijn ochtendshow presenteren bij Radio Decibel, de lokale omroep van Nuenen.

Ferry is zijn hele leven al bij de radio bezig, en werkte zich op via zijn eigen piraat, de piraat van Maurice Verschuuren (nu Slam FM), LTV Radio uit Kaatsheuvel en Fantasy Mega 107 waar Toine van Peperstraten ook vandaan komt en waar hij Maurice Verschuuren weer tegenkwam. Bij Decibel doet Ferry niet alleen de ochtendshow, maar ook de vormgeving en de muziekplanning.

Hoewel een show op Caz veel muziek bevat en de ochtendshow op Decibel juist veel uit gesproken woord bestaat voelt Ferry zich bij beide thuis. Iedere dag vroeg opstaan is niet moeilijk voor de jock: “Voorlopig is dit goed vol te houden. Het voordeel is dat ik bijna iedere middag wel vrij ben!” [JN/Radio.NL]