Search
Close this search box.

538 deejay maakt parodie op Rob de Nijs

Radio 538 deejay Edwin Evers heeft een parodie gemaakt op een oude single van Rob de Nijs ‘Ritme van de regen’ uit 1963. Dit deed de ochtend deejay naar aanleiding van de foto’s die Rob de Nijs maakte van het huis van Belinda Meuldijk. De foto’s en de relatieproblemen van de twee worden al twee dagen lang uitgebreid behandeld in het tv-programma RTL Boulevard.

De onlangs gepubliceerde tabloidfoto’s van het verwaarloosde huis van de 52-jarige Belinda Meuldijk werden door Martijn van den Bergh naar de Privé gestuurd die ze weer publiceerde, zo vertelt Meuldijk. “Zo’n puinhoop is haar huis”, stond in het artikel groot boven de foto’s geschreven.

Rob de Nijs liet weten dat het nooit zijn bedoeling was dat de beelden in het roddelblad terecht zouden komen. Hij zei alleen te hebben willen vastleggen in welke omgeving zijn zoon Yoshi opgroeit. Beluister hier de parodie die Radio 538 deejay Edwin Evers heeft gemaakt op de single ‘Ritme van de regen’. [Radiowereld.NL]