Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ex Radio 10 Gold-DJ naar V-Radio

Peter Snijders is binnenkort weer terug op de Nederlandse radio. Snijders werkte van 2004 tot 2006 bij het oldies station en maakte daar onder meer samen met Albert Verlinde het radioprogramma Showtime. Eerder was hij productioneel werkzaam bij Noordzee FM. Zijn terugkeer op de radio is echter tijdelijk. Tweemaal zal hij het programma V-Power presenteren op V-Radio.

V-Radio is het webstation van de Veronica Radioschool en biedt nieuw radiotalent een kans. Het programma V-Power wordt gepresenteerd door Marco Kerk en sidekick Bart Snelting, beide onlangs afgestudeerd aan de Veronica Radioschool. Maar voor twee keer neemt Snijders de honneurs waar. Het programma V-Power is elke dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur op V-radio te horen. [Radiowereld.NL]