Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Live Sessions op XFM

Het regionale radiostation XFM uit Brabant komt vanaf zaterdag (23 juni) met een nieuw radioconcept: ‘XFM Live Sessions’. Tijdens het nieuwe radioprogramma, tussen 20.00 en 21.00 uur, staat één bepaalde artiest centraal. Niet alleen de muziekkeuze/favoriete tracks van de desbetreffende artiest staan in het middelpunt, ook de combinatie van dance en live zang kwaliteiten worden ten gehore gebracht.

De eerste aflevering staat in het teken van ‘Blackhole Recording artist’ Jes. Op dit moment is Jes in Nederland vanwege de samenwerking met Radio 538 DJ Tiësto, waar ze op dit moment mee tourt vanwege zijn wereldwijde concert.

Het programma bij XFM wordt overigens niet op wekelijkse basis uitgezonden. “We willen het uniek houden, bij een wekelijkse versie van het programma verdwijnt de charme van het concept”, zo licht XFM toe. [Radiowereld.NL]