Search
Close this search box.

Radio Veronica start nieuwe programmering

Radio Veronica is afgelopen week met een nieuwe programmaring van start gegaan. In de programmering zijn de programma’s ‘Kicken Wordt Wakker’ en ‘Somertijd’ voortaan van maandag tot en met zaterdag te horen. Nieuw in de programmering is Jules van Hest op de zondagmorgen in het programma ‘Ook Goeiemorgen’ (05.00 en 09.00 uur). Jules neemt de plek van Ron Bisschop over. Voor hij bij Veronica kwam was Jules bij Hot Radio te horen.

Daarnaast krijgt Silvan Stoet een nieuw programma op zondagavond, ‘Stoet Op Zondag’. Ron Bisschop is definitief verdwenen uit de programmering van Radio Veronica, maar hij blijft wel werkzaam achter de schermen bij Veronica.

Bisschop begon zijn radiocarrière in 1978 als Johan Visser bij de zeezenders Radio Mi Amigo, Radio Caroline en Radio Monique en later Radio Unique, Van 1985 tot voorjaar 1988 werkt Ron voor Veronica op Radio 1 en 5. Daarna volgde nog Radio 10 Gold, RTL Rock Radio, Kink FM, Business Nieuws Radio en Radio 192. Op 31 augustus 2003 stapte Ron over naar Radio Veronica (103 FM). [Radiowereld.NL]