Radio 538 live vanuit de Tweede Kamer in Den Haag

Radio 538 deejay Lindo Duvall maakt donderdag (17 april) van 16.00 tot 19.00 uur zijn radioprogramma in het Tweede Kamergebouw in Den Haag. Die dag is het debat over het rapport ‘Tijd voor Onderwijs’ van de commissie Dijsselbloem over de onderwijsvernieuwingen van de afgelopen jaren. Lindo ontvangt een aantal bekende politici die hun mening geven over onder meer de invoering van de 1040 uren norm voor middelbare scholieren.

Lindo Duvall: “Wie is er nou ooit bij zo’n Tweede Kamerdebat? Door bovenop het vuur te gaan zitten, kun je nu ‘ns van dichtbij meemaken hoe het er aan toe gaat. Onderwijsvernieuwing is dan helemaal een goede reden om vanuit die Tweede Kamer uit te zenden. Wie weet kom je nog wel allerlei leuke dingen te weten over onze politici” [Radiowereld.NL]