Search
Close this search box.

Marlous Löffelman stopt bij KXradio

Marlous Löffelman heeft door drukke werkzaamheden afscheid genomen van KX radio. Löffelman is per direct gestopt bij KX radio met haar wekelijkse radioprogramma “Voor de kat z’n KX”. Ze kan haar dagelijkse werkzaamheden niet meer combineren met bij KXradio. Samen met haar partner runt ze al een tijd het marketing- en communicatiebedrijf WolLöf.

“We vinden het ontzettend jammer dat Marlous besloten heeft op te stoppen bij ons, maar we begrijpen haar beslissing natuurlijk helemaal. Marlous is -zoals dat zo mooi heet- een multitalent en blijkbaar denken veel bedrijven daar ook zo over, waardoor ze het steeds drukker heeft gekregen met haar bedrijf. Jammer voor ons, jammer voor onze luisteraars, maar we zijn in ieder geval blij dat ze deel heeft uitgemaakt van het clubje KXradio-enthousiastelingen”, aldus KX radio.

Samen met Rick van Velthuysen was Marlous meerdere jaren als sidekick en producer te horen op Radio538 met het programma WeekendRick. Daarvoor kreeg ze ook nog een prijs bij de Radio Bitches Award in de categorie Beste Producer in juni 2007. Na het stoppen van de show met Van Velthuysen werd haar direct een eigen programma op KXradio aangeboden, welke in november 2007 voor het eerst te horen was. [Radiowereld.NL]