Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wederom radiozenders uit de lucht

De landelijke commerciele radiozenders 100%NL, Slam FM, Arrow Classic Rock en Caz hadden donderdagmiddag grote problemen. Door een storing bij de uplink naast het mediapark in Hilversum waren de radiozenders enkele uren niet te ontvangen in een groot gedeelte van Nederland. Het is nog onbekend wat de reden van de storing was. De storing duurde van +/- 17.00 uur tot 19.00 uur.

Afgelopen woensdag waren er ook al storingen bij veel radiozenders in Noord-Nederland. Door een stroomstoring waren alle zenders, die uitzenden via de zendmast in Hoogersmilde, uitgevallen. De zenders van exploitant KNP lagen er allemaal uit. Q-music, Arrow Classic Rock, 100%NL en BNR van zenderexploitant Broadcast Partners bleven wel in de lucht. [Radiowereld.NL]