Zoek
Sluit dit zoekvak.

DeepFM start met middagshow

De house en dance Radiozender DeepFM start maandag 2 maart met een live middag/avondshow. DJ Casper Grey die sinds 2 jaar zijn radioprogramma ‘Sunscape’ elke dinsdagavond op DeepFM presenteert, schuift naar het tijdvak 17.00 tot 20.00 en zal van maandag tot en met donderdag zijn programma live ten gehore gaan brengen. De oorspronkelijke uren van Casper Grey op dinsdagavond worden opgevangen door DJ Stefano.

DeepFM slaat hiermee een brug tussen de nonstop dagprogrammering en de gepresenteerde avondprogramma’s. ‘Sunscape’ met Casper Grey wordt een licht informatief radioprogramma met veel nieuws en actualiteiten uit de house- en dancewereld, gecombineerd met actuele weers- en verkeersinformatie.

Sunscape biedt extreem uitgebreide mogelijkheden op het vlak van adverteren. Casper Grey: “Met Sunscape combineren we de on-air advertentiemogelijkheden met de voordelen van alle online mogelijkheden. Voor de luisteraars van DeepFM is bijvoorbeeld de routing van een on-air advertentie naar het daadwerkelijke bezoeken van de desbetreffende website veel korter dan bij reguliere radioreclame.”

DJ Casper Grey (Jelmer Grisel) is bekend van optredens in onder meer Panama en Bloomingdale, maar ook buiten de landsgrenzen zoals in Zweden, Frankrijk & Spanje. Ook deed hij achter de schermen ervaring op bij Radio 538. Komende week zal DeepFM de volledige nieuwe programmering bekendmaken. [Radiowereld.NL]