Zoek
Sluit dit zoekvak.

100%NL presentator Jan van Veen krijgt lintje

Jan van Veen, presentator van het radioprogramma Candlelight bij het landelijke commerciële radiostation 100%NL is woensdag koninklijk onderscheiden. De presentator krijgt vandaag een lintje opgespeld en wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Candlelight wordt elke zondag tot en met donderdag uitgezonden op 100% NL tussen 23.00 en 24.00 uur.

Jan van Veen: “Ik ben er een beetje stil van, voel me zeer vereerd en dank Hare Majesteit. Elke dag maak ik mijn programma nog met veel plezier op 100% NL en het is prachtig om te merken dat Candlelight na al die jaren nog zo populair is. Ik hoop dat Candlelight die populariteit mag behouden maar met of zonder lintje maak ik het programma elke dag met veel plezier en 100% inzet.”