Patrick Kicken presenteert ‘Waar Een Wil Is, Ben Ik Weg’

Sinds deze week ligt het boekje ‘Waar Een Wil Is, Ben Ik Weg’ van Patrick Kicken in de winkel. Jarenlang verzamelde de Radio Veronica deejay in zijn radioprogramma ‘Keihard Kicken’ de leukste ‘spreukwoorden’, verhaspelingen en andere vreemde teksten, ingezonden door de luisteraars van het radiostation.

Afgelopen vrijdag kreeg Patrick Kicken tijdens zijn uitzending ‘Kicken’s Volle Vrijdag’ uit handen van zijn gast, Ruben van der Meer het eerste exemplaar.

Patrick Kicken: “De luisteraars van Radio Veronica zijn super creatief. Elke avond weten ze me weer te verrassen met de allerleukste ‘spreukwoorden’. Het is ongelooflijk dat dit vaste item in ‘Keihard Kicken’ uitgemond is in dit boekje. Een deel van de opbrengst van ‘Waar Een Wil Is Ben Ik Weg’ gaat naar een fonds voor mensen met een spraakgebrek.” [Radiowereld.NL]