Tiësto tijdens Koninginnedag op Museumplein

Dj Tiësto is op Koninginnedag weer in Nederland te vinden. De wereldberoemde plaatjesdraaier, die al lange tijd niet meer in Nederland op het podium heeft gestaan, verzorgt een optreden op het Museumplein. Dat maakte Tijs Verwest, alias Tiësto, maandagavond bekend in Pauw & Witteman.

De 41-jarige dj draaide vorig jaar ook op het Museumplein bij Radio 538. Tiësto sloot het feest van Radio 538 af, maar paste zijn set aan in verband met de aanslag op de koninklijke familie in Apeldoorn. Andere artiesten klommen niet op het podium, waardoor het feest eerder dan gepland afgelopen was.

Radio 538 heeft nog geen namen bekendgemaakt voor het Koninginnedagfeest van dit jaar. Een woordvoerder verwacht begin april de eerste namen bekend te kunnen maken. De radiozender is nog in onderhandeling met een aantal artiesten. Tiësto is dit jaar drie keer te vinden in Nederland. Na zijn optreden op het Museumplein geeft de dj in juni een show in de Heineken Music Hall. In augustus is hij te vinden op Mysteryland. [Novum]