538 DJ Armin van Buuren vrijdagavond in College Tour

538 DJ Armin van Buuren is vrijdag (13 september) te gast in de tv-uitzending van College Tour om 20.25 uur op Nederland 3. Daar krijgt een selecte groep studenten de kans om de DJ te interviewen in Leiden.

Armin van Buuren
Armins naam begint rond te zingen wanneer hij in 2001 zijn eigen wekelijkse radioprogramma A state of trance produceert en presenteert.

Het programma wordt momenteel via internet, op 538 sinds 2010 en nog 22 andere radiostations over de wereld uitgezonden.

In 2007 krijgt hij de popprijs op het Noorderslag festival wint en door DJ Magazine wordt hij verkozen tot de beste DJ ter wereld. Enkele jaren later blijkt dat hij samen met DJ Tiësto de enige DJ is die driemaal achtereenvolgens wordt verkozen tot beste DJ ter wereld.

Zijn nieuwste plaat Intense ligt sinds mei in de winkel en dit jaar maakte Armin tevens zijn filmdebuut. Hij speelt zichzelf in een klein rolletje in de film Verliefd op Ibiza.

In de komende afleveringen van College Tour zijn ook te gast: Frans de Waal, Karin Slaughter, Epke Zonderland, Ruby Wax en Malala Yousafzai. [Radiowereld.NL]