Search
Close this search box.

Luisteraar van Skyradio kan goudstaaf winnen van 1 kilo

Luisteraars van Skyradio maken kans op een goudstaaf van 1 kilo ter waarde van ongeveer 31.000,- Euro. Als luisteraars van het landelijke radiostation tussen maandag 12 juli en zondag 25 juli de artiest van dag horen en de tekst ‘GOUD’ sms’en maken ze kans op een plek in de finale.

Iedere dag maakt Skyradio de artiest van de dag bekend. Luisteraars die een plaat van de artiest van dag horen en de tekst ‘goud’ sms’en maken kans op een plek in de finale. Deelnemers ontvangen daarna een sms van de Skyradio met daarin een unieke 5 cijferige code.

Na het nieuws van 17.00 uur worden iedere dag de drie winnende codes bekend gemaakt. Op dinsdag 27 juli wordt in het finalespel duidelijk wie de uiteindelijke winnaar wordt van de 43 finaleplaatsen. [Radiowereld.NL]